top of page

Till dig som är arbetsgivare

Varför inte låta din personal skapa konst till kontoret? Välkommen till en unik möjlighet att fördjupa banden och öka trivseln på arbetsplatsen genom mina spännande workshops i gemensamt konstskapande! 

Kreativaworkshops.jpg

Fördelar med en konstworkshop för arbetsplatsen:

  • Teambyggande genom konst: Genom att delta i konstskapandet tillsammans stärker teamet sina relationer och främjar en positiv arbetsdynamik. Gemensam konstutövning kan bidra till ökad samarbetsförmåga och kommunikation.

  • Stressreducerande aktivitet: Konstskapande är känt för sina avstressande effekter. Det ger deltagarna en möjlighet att släppa på arbetsrelaterad stress och uppmuntrar en avkopplande och kreativ atmosfär.

  • Kreativ problemlösning: Genom att arbeta med konst tänker deltagarna utanför boxen och tränar sin kreativa problemlösningsförmåga. Detta kan ha positiva effekter på deras förmåga att hantera utmaningar inom arbetslivet.

  • Förstärkt arbetsklimat: Att skapa konst tillsammans skapar en rolig och inspirerande miljö. Det kan öka engagemanget och trivseln på arbetsplatsen, vilket i sin tur kan leda till ökad produktivitet och lojalitet.

  • Individuell och kollektiv utveckling: Deltagarna får inte bara utveckla sina egna konstnärliga färdigheter utan också bidra till skapandet av en gemensam konstverk. Det ger dem en känsla av prestation och en del av något större.

  • Minnesvärda upplevelser: Genom att skapa konst tillsammans skapar ni varaktiga minnen och upplevelser. Det blir ett unikt tillfälle för teamet att binda samman utanför den traditionella arbetsmiljön.

Ge era anställda en paus från vardagen och låt dem uppleva kreativitetens kraft tillsammans! Mina workshops skräddarsys för att passa era behov och mål. Kontakta mig idag för att planera en minnesvärd och inspirerande aktivitet för ert team!
bottom of page